Mechanisatie

Achtergrond 1541 x bekeken

Variabele armmaaiers McConnel

Echt (L.) - J.J. Dabekausen introduceerde de McConnel VFR-t, een nieuwe range armmaaiers.

Dit is de top van de range aan loonwerkersmachines die McConnel biedt, met een reikwijdte tot 8 meter. De arm is variabel naar voren verstelbaar. Dat geeft optimaal zicht op de klepelrotor en een enorme wendbaarheid van de arm voor het werken in de kleine ruimte of rondom bomen. De machine heeft volledig proportionele bediening tot 8 functies op de joystick. Het gepatenteerd ­automatisch zweefstanden systeem EDS is geschikt voor rijsnelheden tot 15 km/h. Er is 85 pk hydraulisch vermogen direct op de rotor beschikbaar. Dabekausen en McConnel bieden een grote keuze aan aanbouwwerktuigen. De driepuntsmachine is in maximaal een half uur aan of af te bouwen. Ook as-aanbouw is leverbaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.