Mechanisatie

Achtergrond

Grotere Hardi-veldspuiten

Meer inhoud en bredere bomen, dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van de nieuwe 10.000 liter Hardi Commander-veldspuiten. De machines komen met een nieuwe spuitboom tot 42 meter breed.

De 10.000 liter Hardi Commander vormt het nieuwe topmodel van spuitmachinefabrikant Hardi. Samen met de grotere tank onthulde Hardi onlangs ook de nieuwe Terra Force-spuitbomen. Deze zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen 36, 38, 40 en 42 meter breed. De driedelige bomen zijn volgens Hardi volledig nieuw ontwikkeld. De bomen beschikken over een driehoekige trussconstructie, speciaal om afstand te creëren voor de montage van Greenseekers vóór de spuitdoppen. De beide topdelen zijn voorzien van een drieweg-obstakelbeveiliging.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.