Mechanisatie

Achtergrond

Alliantie tussen Kverneland en Gallignani

Kverneland Group is voornemens om nog deze herfst een minderheidsbelang te nemen in Gallignani, de Italiaanse fabrikant van onder andere persen.

Kverneland Group zal een belang van ongeveer 30 procent nemen in Gallignani. Kverneland was op zoek naar een partner, sinds het bedrijf de eigen persenfabriek in Geldrop verkocht aan Kuhn. De stategische samenwerking met Gallignani zorgt er voor dat Kverneland nu weer over eigen rondebalenpersen en wikkelaars beschikt. Gallignani zal zich daarnaast terugtrekken uit de landen waar Kverneland actief is.

Agco en Gallignani

Gallignani S.P.A bouwt nu ook Massey Ferguson en Fendt-rondebalenpersen voor Agco. Dat zal niet veranderen. Kverneland gaat deze persen in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje en Polen distribueren via het Agco-dealernetwerk.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.