Mechanisatie

Achtergrond 2 reacties

Contouren nieuwe New Holland T8

De eerste contouren van New Holland’s T8-serie worden zichtbaar. De serie heeft een traditionelere bouw dan de huidige T8000 met zijn uitstekende vooras.

De eerste contouren van New Holland’s T8-serie worden zichtbaar. Op internet zijn zowel een foto als een filmpje te vinden waarop duidelijk te zien dat de opvolger van de huidige T8000 de T8 serie wordt. Het type op de foto is een T8.390 wat een motorvermogen impliceert van maximaal 390 pk. Waarschijnlijk komt er nog een sterker model, omdat New Holland eerder tegen de TREKKER-redactie vertelde dat deze serie de 400 pk-grens zal passeren.

Zichtbaar is dat de T8 serie een meer traditionele trekkerbouw heeft dat de huidige T8000. De T8000 heeft namelijk een vooras die ver voor de trekkerneus uitsteekt. Ook is er veel ruimte voor koeling gemaakt onder de motorkap gezien de forse luchtroosters en –happers.

New Holland masseert hiermee, net als Fendt eerder deed, het publiek alvast met het nieuws dat officieel bekend gemaakt wordt halverwege september 2010. Dan is namelijk de officiële introductie van deze T8 serie.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Sjors

  meer foto's en filmpjes zijn te vinden op
  http://www.farmerforum.nl/viewtopic.php?t=1612&f=27

 • no-profile-image

  sander

  die T8 lijkt veel op een Fendt Vario
  maar die T9 lijkt veel op de T9000 maar dan met een plattere motorkap en moet zo'n 670 PK hebben die van de T8 weet ik nog niet maar ziet er goed uit!

Of registreer je om te kunnen reageren.