Mechanisatie

Achtergrond 370 x bekeken

John Deere verkoopt machinesimulators

Om toekomstige grondverzetmachinisten goed op te leiden, brengt John Deere een eigen machinesimulator op de markt. Prijzen variëren van $9.976 tot $23.499 per stuk.

Om op een veilige manier realistisch met machines te kunnen oefenen, brengt John Deere drie simulatoren op de markt: een shovel, een graafmachine en gradervariant. Iedere simulatorset bestaat uit de bedieningselementen zoals die ook in de echte machines terug te vinden zijn, zoals het stuur, joysticks en pedalen. De gradervariant heeft de meeste mogelijkheden en is daarmee ook het duurst. Met de simulatoren moeten in een virtuele bouwput opdrachten worden volbracht, waarna het programma de gebruiker feedback geeft. Een computer waar een en ander op aangesloten moet worden, is niet bij de prijs inbegrepen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.