Mechanisatie

Achtergrond

Gladde landbouwkipper van VGM

VGM in Groenekan (U.) komt met nieuwe landbouwkippers met gladde bak. De rongen zijn achterwege gelaten.

De landbouwkipper van VGM is er in twee maten. De LK 18 met een inhoud van 22 kuub en de LK 22 van 24 kuub. De LK 18 heeft een bakmaat van (L×B×H) 6,5 × 2,4 × 1,4 meter en de LK 22 heeft een bakmaat van (L×B×H) 7,2 × 2,4 × 1,4 meter.
De bak heeft een gladde afwerking en rongen zijn weggelaten. Het kijkvenster is nu over de volle breedte gemaakt. De kipper is opgetrokken uit hoogwaardig Raex 400-staal. Standaard is er een rubbergeveerde dissel en hydraulische steunpoot. De tandem is pendelend opgehangen. Opties zijn een gestuurde tandemas, hydraulisch geveerde dissel en een rek om het zeil op te bergen. Een eigen automatisch afdeksysteem dat vergelijkbaar is met het afdeksysteem dat VGM op de zanddumpers gebruikt is in de maak.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.