Mechanisatie

Achtergrond 543 x bekeken

Slimme sleutel van New Holland

New Holland komt volgend jaar met een slimme contactsleutel. Naast diefstalpreventie kan de sleutel ook gebruikt worden voor tal van andere functies.

De "Smart Key" van New Holland is een elektronische contactsleutel die de machines niet alleen tegen diefstal beschermt, maar ook een managementfunctie heeft. De sleutel maakt het namelijk mogelijk om werknemers verschillende rechten toe te kennen. Een bepaalde machine kan dan alleen gebruikt worden door een werknemer die daar (via de sleutel) de rechten toe heeft. Met hulp van de sleutel kunnen gegevens ook individueel vastgelegd worden, zoals het brandstofverbruik per machine of per werknemer. Ook het aantal gewerkte uren en de bijbehorende bewerkte oppervlakte is op deze manier eenvoudig op te slaan.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.