Mechanisatie

Achtergrond 662 x bekeken

John Deere: eigen verkooporganisatie in Nederland

John Deere gaat een eigen verkooporganisatie opzetten in Nederland. In welke vorm wil de fabrikant nog niet kwijt.

Zoals al langer bekend is, stopt Louis Nagel BV per 28 Februari 2011 met de import en distributie van John Deere Landbouw en Tuin- & Parkmachines. Welke partij de distributie na die tijd voort gaat zetten was tot op heden onduidelijk. Nu blijkt dat John Deere zelf de eerste voorbereidingen treft voor het opzetten van een eigen verkooporganisatie in Nederland. De fabrikant is actief op zoek naar medewerkers voor de diverse verkoop- en marketingfuncties. Deze medewerkers gaan aan de slag bij een eigen John Deere-fabrieksvertegenwoordiging in Nederland. In welke vorm dat exact wordt gegoten wil de fabrikant nog niet kwijt. John Deere ziet Nederland als een strategisch belangrijke groeimarkt. Geïnteresseerden kunnen zich volgens de advertentie melden bij John Deere Nederland B.V. in Horst (L.).

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.