Mechanisatie

Achtergrond

Steketee SuperSprint zaaibedbereider

Naast de Maxisprint-zaaibedbereiders bouwt Machinefabriek Steketee in Stad aan ’t Haringvliet (Z.H.) nu ook de SuperSprint. Deze is optioneel te bedienen met een touchscreen.

De SuperSprint-zaaibedbereider heeft aan de voorzijde een in hoogte verstelbare rol met een diameter van 50cm. Daarachter zit het eerste egalisatie bord, wederom in hoogte verstelbaar. Het tandenveld wat hier achter zit met 5 of 4 rijen tanden is hydraulisch in hoogte verstelbaar. Hierachter zit het tweede hydraulisch verstelbare egalisatie bord. De twee rollen die hierachter zitten zijn centraal in hoek te wijzigen. Als optie is het mogelijk om alles te bedienen met een touchscreen. Het scherm geeft een indicatie van de ingestelde werkdieptes aan. Deze werkdieptes worden met sensoren op de machine gemeten. Ook is er een geheugenfunctie aan boord.

De machine is leverbaar in uitvoeringen van 3 meter tot en met 9 meter. Zowel in gedragen als getrokken uitvoering en met verschillende tanden en beitels.

De prijs voor een 3-meter machine met 3 hydraulische verstelfuncties (twee standaard + een optie) komt op € 9.750,- excl. BTW.
De touchscreen-bediening kost afhankelijk van het aantal functies € 1.300,- tot € 1.700,-

Voor meer informatie:
Machinefabriek Steketee B.V.
Lieve Vrouwepoldersedijk 1a
3243 LA Stad aan ’t Haringvliet
Tel. +31 (0) 187 61 61 00
Fax. +31 (0) 187 61 25 80
Email: verkoop@steketee.com
Website: www.steketee.com

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.