Mechanisatie

Achtergrond 293 x bekeken 5 reacties

Bijzondere aanbieding van Case IH

Case IH heeft een interessante actie lopen in de VS. Iemand die daar nu een nieuwe Case IH-trekker of maaidorser koopt, krijgt $1.000 korting op een nieuwe Dodge Ram Truck.

Of iemand nu een Quadtrac of een Farmall koopt, maakt niet uit. En het maakt ook niet uit of je een Ram Truck 1500 of een 3500 koopt. De enige voorwaarde is dat de aankoop voor 31 maart moet gebeuren. De link tussen beide merken is dat zowel Case IH als Dodge Cummins-motoren gebruiken. Dat is natuurlijk ook handig voor het onderhoud. Helaas voor Nederlandse kopers is de actie alleen voorbehouden aan ingezetenen in de VS.

Foto

Arend-Jan Blomsma

Laatste reacties

 • no-profile-image

  J.R. Jalvingh

  Volgens mij is er meer verband tussen Dodge en Case IH dan alleen de motor. Dodge hoort bij Chrysler en is nu onderdeel van Fiat net zoals Case IH onderdeel is van CNH en is dus ook van Fiat.

 • no-profile-image

  caserijder

  voor europa kan dit toch ook. doen ze gewoon een actie met de fiat panda 4*4. zie je gelijk het verschil met amerika in grote .

 • no-profile-image

  Canadeese boer

  Deze actie is een lachertje, hier in Noord Amerika krijg je enorme kortingen op auto en trucks. Dit alles om verkopen te stimuleren. GM heeft kortingen op tot $6500 en Ford op tot $8000.

 • no-profile-image

  Sybren

  Men maakt hier gewoon teveel trucks en aan het einde van het jaar moeten ze ze bijna weggeven, omdat er teveel te koop staan, iets wat de automobiel industrie hier in de VS in problemen bracht.

 • no-profile-image

  Jan Zonderland

  Zoals al eerder opgemerkt: een lachertje!!!
  Schijnt dat in de laatste 4 maanden van vorig jaar trucks voor $ 15000 onder de adviesprijs zijn verkocht. Btw ik zou zo'n Dodge nog niet voor niks willen hebben, foeilelijke, lompe benzineslurpers. Moest verboden worden. Daar zouden die domme Amerikanen eens wat aan moeten doen: fuelefficiency!! Een op 5/6 dat kan toch niet meer vandaag de dag.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.