Mechanisatie

Achtergrond

Twee schermen ineen bij Kverneland

Kverneland komt met een Isobus-terminal die twee schermen toont voor zowel de trekker als de machine-aansturing. De Isomatch Tellus-touchscreenterminal heeft een diagonaal van 31 cm.

Er zijn maximaal vier camerabeelden tegelijk te tonen. Een aluminium staaf dient als handgreep voor een makkelijke bediening van de toetsen op het virtuele toetsenbord. De kleurenterminal beschikt over een veiligheids-stopknop, waardoor de bestuurder alle functies in één keer kan uitschakelen. Ook is er Task Control-gegevensuitwisseling. Hiermee kan de gebruiker een koppeling maken met andere apparaten, zoals een gps-ontvanger of de pc in huis. Daardoor is perceelsregistratie, gps-sectieafsluiting of een koppeling met internet mogelijk.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.