Mechanisatie

Achtergrond

Zwaardere Wifo-balenklem

Wifo-Anema BV in Ferwert heeft een nieuw model grootpakkenklem ontwikkeld, geschikt voor professioneel gebruik.

Naast het bestaande leveringsprogramma introduceert Wifo een zwaarder model balenklem, specifiek voor verreikers, shovels en zware voorladers. Belangrijkste kenmerken van de machine zijn de twee gelagerde klembeugels die op hardverchroomde geleideassen bewegen van minimaal 72 cm tot maximaal 248 cm klembreedte. Met deze breedte kunnen ook de grootste balen geklemd worden. De klemcapaciteit is 1500 kg. Een vast ondersteuningsrek voor een tweede baal, een gestuurde terugslagklep en een instelbaar overdrukventiel zijn standaard.

De BKP-UFI met een eigen gewicht van 600 kg kan geleverd worden met aanbouwdelen voor diverse merken shovels, verreikers etc.

De machine kost € 3.950,- excl. BTW

Voor meer informatie:

Wifo-Anema BV
Hegebeintumerdyk 37
9172 GP FERWERT
Tel. 0518-411318
Fax 0518-411563
e-mail: info@wifo.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.