Mechanisatie

Achtergrond 605 x bekeken 7 reacties

Eerste foto's John Deere 8R

Er wordt al lang gepraat over de opvolger van de John Deere 8030 trekkerserie, de 8R. Na de schimmige filmpjes van de rupsuitvoering circuleren nu op internet foto’s van de 8R serie wieltrekkers.

Meest opvallend is de nieuwe dakrand met extra werklampen. De officiële introductie voor Europa is eind augustus. Deze 8245R breekt net als de eerder geïntroduceerde 5 serie met de oude typeaanduiding. 8245 R houdt in dat de trekker een vermogen heeft van 180 kW(245 pk) en het hoogste (R) uitrustingsniveau heeft. Meer is er nog niet over bekend. In Amerika is eerder ook een eenvoudige maar nieuwe uitvoering van de 6030 serie voorgesteld met nieuwe typeaanduiding: de John Deere 6 D serie.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jan

  Nou nou nou, het moet niet gekker worden, zomaar een paar extra werklampen, daar moet je wel een nieuwe typeaanduiding voor verzinnen. Wereldschokkend!!
  Helaas blijf ik het foeilelijke dingen vinden die 8000 series

 • no-profile-image

  Koen Neyens

  "Zomaar een paar extra werklampen"????? Als je de foto eens aandachtig bekijkt valt op dat de cabine flink onder handen genomen is. Zo heeft de deur een heel andere vorm dan vroeger en lijkt het hang- en sluitwerk op dat van de panoramadeuren van de 6030 serie. Volgens berichten op het internet zou het zelfs gaan om een volledig nieuwe cabine die ook een nieuwe bedieningsconsole zou hebben (een opvolger van de bekende CommandArm?). Volgens de website www.tractorchasers.com wordt de 8R en 8RT (rupsuitvoering) op 19/08/2009 officieel gelanceerd.

 • no-profile-image

  trekker

  geef my maar een fendt 900 serie, deze jan hert is gewoon hetzelfde dan alle andere, geel en groen en je kan er niks mee doen !!!!!!!!!

 • no-profile-image

  JD Hogg

  Qua kracht overbrenging op de wielen geen sterkere tractor denkbaar. Onverslaanbaar in het veld. Verder een meer betrouwbare vario bak. Bij de meeste Fendt trekkers bij ons in de buurt zijn alle vario bakken al eens vervangen bij zo'n 5000 uur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! John Deere betrouwbaar, kracht, historie, enz.....

 • no-profile-image

  Donen

  Nogmaals, je stelen foto's van andere sites. Deze trekker is gezien op een franse site!

 • no-profile-image

  chiel

  ík vind de werk lampen minder mooi geworden denk ik dit is minder stoer vind ik maar ik blijf bij john deere

 • no-profile-image

  Taliband

  hoe je het ook bekijkt het blijft een lelijk ding!

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.