Mechanisatie

Achtergrond 449 x bekeken

Bredere Roelama sleepslang-bemester

Om aan de vraag naar meer capaciteit tegemoet te komen heeft fabrikant Roelama een sleepslangbemester ontwikkeld met een werkbreedte van 15,2 meter.

Als basis diende de huidige “Sleepflex” sleepslangbemester. De sleufkouter elementen zijn identiek aan de 12 meter versie en zijn optioneel uit te voeren met voorsnijschijven (Ø 255mm.). Standaard is de machine voorzien van een hefmast, een zwenkpijp t.b.v. het aankoppelen van de sleepslang en electrisch hydraulische bediening.

Twee verdelers

De bemester wordt in 5 delen hydraulisch opgeklapt in transportstand. Door de aangepaste ophanging van de buitenste armen is de transporthoogte niet hoger dan bij de 12 meter versie. De machine beschikt over 76 bemestingselementen wat gebruik van 2 verdelers (2x38 uitlopen) noodzakelijk maakte. Eerdere testen met twee verdelers toonden volgens de fabrikant aan dat de breedte verdeling niet nadelig werd beïnvloed, mits de verdelers goed vol gehouden kunnen worden.

De machine is per direct leverbaar vanaf € 59.300,- excl. BTW

Voor meer informatie:
Roelama v.o.f.
St. Jansstraat 4
5131 BS Alphen (N.Br.)
telefoon: 013-5081422

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.