Mechanisatie

Achtergrond

Aangepast programma Ruwvoer2009

Na een stralende eerste demodag wordt vandaag het programma aangepast aan de ongunstige weersomstandigheden.

Na een goed verlopen eerste dag, waarbij de stralende zon de organisatie een handje hielp, lijkt de tweede dag nu gedeeltelijk in het water te vallen. Vanochtend kondigde de organisatie aan het programma voor vandaag aan te moeten passen vanwege de 20 millimeter regenval van vannacht. De veld- en inkuildemonstraties zullen gedeeltelijk vervallen of in een andere vorm doorgang vinden. De geleide maaidemo is verzet naar vanmiddag, mits het dan droog weer is. Bezoekers die van plan zijn af te reizen naar Lelystad doen er goed aan om de website van Ruwvoer 2009 te raadplegen.

Klik op de foto voor de fotoreportage van dag 1.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.