Mechanisatie

Achtergrond 993 x bekeken

Nieuwe schudders van Kuhn

Fabrikant Kuhn Kuhn heeft haar zes- en achtelementsschudders vernieuwd.

Kuhn heeft haar GF-schuddersserie vernieuwd. Net als de 17 en 13 meter brede getrokken schudders krijgen de gedragen zes- en achtelementsschudders een vierkante koker als frame, in plaats van de huidige ronde buizen. Daardoor is modulebouw mogelijk. Ook maakten vetnippels plaats voor volbadsmering.
De GF6502 en GF7702 zijn de opvolgers van de GF6401 en GF7601 en hebben werkbreedtes van 6,5 en 7,7 meter. Op de grootste schudder werken de twee stabilisatoren ook als demper tijdens transport op de weg en bij het uitheffen. De transportbreedte is voor beide machines 3 meter. De eerste exemplaren worden nu afgeleverd.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.