Mechanisatie

Achtergrond 803 x bekeken

Nieuwe Vervaet Hydro Trike voor 2010

De Zeeuwse fabrikant Vervaet komt met een opvolger voor de huidige Hydro Trike. Belangrijkste veranderingen zijn een nieuwe cabine en bediening.

Vervaet heeft de komst van de nieuwe Claas-cabine aangegrepen om de Hydro Trike grondig onder handen te nemen. De nieuwe Hydro Trikes, die voor seizoen 2010 leverbaar zijn, krijgen namelijk ook een nieuwe bediening. Evenals de cabine komt nu ook de rijhendel van Claas. In combinatie met een kleurenscherm (diameter: 11 inch, oftewel 27 centimeter) kunnen alle functies worden bediend. Standaard is de Hydro Trike voorzien van een 300kW sterke PACCAR-motor.

Grotere tank

De standaard tankinhoud blijft gewoon 14 kuub, zoals ook nu het geval is, maar ook een XL -uitvoering met een inhoud van 19 kuub wordt leverbaar. Deze laatste uitvoering krijgt een extra gestuurde schuifas met automatische drukregeling.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.