Mechanisatie

Achtergrond 1 reactie

Faillissement Kroymans raakt Nagel niet

John Deere-importeur Louis Nagel heeft geen grote hinder van het faillissement van Kroymans Corporation.

Omdat de automobiel-tak van het Kroymans-imperium nagenoeg failliet is, zou de indruk bestaan dat ook andere Kroymans-bedrijven hier hinder van ondervinden. John Deere-importeur Louis Nagel is een van die bedrijven, maar ook Votex, Herder en Liebherr-importeur Wynmalen & Hausmann zijn onderdeel van Kroymans.

De laatstgenoemde bedrijven maken echter deel uit van Citadel Industries en dat deel staat helemaal los van Kroymans Corporation, het onderdeel in zwaar weer. Omdat beide takken van Kroymans volledig los staan van elkaar, en ook apart gefinancierd zijn, is er dus geen vuiltje aan de lucht voor Louis Nagel, Votex, Herder, W&H en de andere onderdelen van Citadel Industries.

Foto

Arend-Jan Blomsma

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.