Mechanisatie

Achtergrond 1 reactie

John Deere schroeft productie terug

Trekkerfabrikant John Deere vraagt arbeidstijdverkorting aan voor de medewerkers in Mannheim (D.).

Vanwege de afnemende vraag naar trekkers vanuit met name Oost-Europa, heeft John Deere besloten de productie te verlagen. Daarom zal in april, mei en juni de fabriek in Mannheim in totaal 21 dagen gesloten blijven. Voor de 3000 werknemers die hier werken is collectieve arbeidstijdverkorting aangevraagd. Een woordvoerder van de fabrikant heeft dit deze week bevestigd nadat het dagblad Mannheimer Morgen hier eerder over berichtte.

Ook andere fabrikanten geven aan de productie dit jaar naar beneden bij te stellen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    willem kroft

    Ben benieuwd wanneer de prijzen naar beneden bijgesteld gaan worden

Of registreer je om te kunnen reageren.