Mechanisatie

Achtergrond 218 x bekeken 5 reacties

Helft minder bezoekers in Leeuwarden

De bezoekersaantallen van de Landbouwwerktuigenbeurs Leeuwarden vallen dit jaar ronduit tegen. Ten opzichte van de eerste editie in 2007 halveerde het bezoekersaantal.

In 2007, toen de beurs voor het eerst in Leeuwarden plaatsvond, telde de organisatie ruim 48.000 bezoekers. Dit jaar bleef de teller steken op 24.490. De organisatie wijt dit aan de crisis en de slechte weersomstandigheden. “Gisteren was een witte dag in het noorden van het land en bijna een zwarte dag op de beursvloer", aldus Jacco van Emst. De beursorganisator doelt hiermee uiteraard op de sneeuwval, waardoor bezoekers op de laatste beursdag veelal thuisbleven.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ab

  Deze beurs is gewoon flut er staat bijna niks. Nog niet eens twee volle hallen voor akkerbouw, het is nog niet eens de moeite waard om 40 km voor te rijden laat staan 200 km. Deze beurs kunnen ze beter zo snel mogelijk opheffen.

 • no-profile-image

  Ben niet gegaan

  Ik word beursmoe!!!

 • no-profile-image

  Johan Kruijthoff

  Ik denk dat het tijd is om weer 1 mechanisatiebeurs te organiseren in Amsterdam!! Centraal voor iedereen en gezellig om daarna de stad in te gaan.

 • no-profile-image

  Klaas

  Het licht ook aan de prijs
  18 euro voor een volwassenen
  dat is toch niet normaal?

 • no-profile-image

  Westbrabander

  In het vriendelijke Brussel, een grotere beurs was het 12 euro entree, dat lijkt er al meer op. Een goede reorganisatie in beurzenland zou niet gek zijn, wij boeren moeten het uiteindelijk financieel allemaal opbrengen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.