Mechanisatie

Achtergrond 249 x bekeken 1 reactie

Vernieuwde Case IH-smalspoortrekkers

Case IH komt met een vernieuwde serie smalspoortrekkers op de markt. De trekkers zijn leverbaar in twee breedte-uitvoeringen.

De Quantum N- en Quantum V-serie bestaat uit zeven modellen van 65 pk (48 kW) tot 97 pk (71 kW). Deze worden aangedreven door viercilinder-turbomotoren die aan de Tier III-normen voldoen. Speciaal voor het werken op hellingen hebben de trekkers een laag zwaartepunt en differentieelslot op zowel de vooras als de achteras. Natte schijfremmen in combinatie met automatische in- en uitschakeling van de vierwielaandrijving zorgen voor voldoende remvermogen. Standaard komen de Quantums met een 16 versnellingen tellende Sychro Shift-omkeerbak. Optie hierbij is een kruipbak waardoor er 12 versnellingen bijkomen. Ook een Powershift-versie is leverbaar.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    shottle

    Is da met gebroken achteras?

Of registreer je om te kunnen reageren.