Mechanisatie

Achtergrond 2 reacties

Agrifac weer opgestart

De eerste Agrifac machine komt uit de fabriek in Steenwijk, na de reorganisatie van het bedrijf.

Sinds de doorstart van Agrifac, vijf weken geleden, is nu het eerste resultaat van de reorganisatie zichtbaar. Onlangs werd de fabriek officieel geopend door het naar buiten rijden van een Agrifac ZA 2700 P zelfrijdende spuit. Zoals aangekondigd richt het nieuwe management van Agrifac zich op innovatie en optimalisatie van de service. Mede door het uitbesteden van de metaalbewerking en concentratie op de ontwikkeling en assemblage van de machines is de capaciteit van de fabriek verbeterd. Naast spuitmachines worden er ook zelfrijdende bieten- en aardappelrooiers gemaakt. De bedoeling is dat er wekelijks 3 á 4 machines de fabriek gaan verlaten.

Een impressie van de openingshandeling was kort te zien bij RTL Editie NL in een reportage over Burgemeester Apotheker (voormalig Minister van Landbouw).

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Ferry

  Jammer, waren er eindelijk van verlost.
  Begint de elende weer van vooraf aan.

 • no-profile-image

  H H Donker

  van harte gefeliciteerd prachtig dat zo,n prima merk weer terug is op de markt

Of registreer je om te kunnen reageren.