Mechanisatie

Achtergrond

Rondzwervende foto’s

Volgens de geruchten is de topsnelheid 60 kilometer per uur en heeft Fendt een nieuwe motor, geveerde vooras en remsysteem voor deze snelle jongen ontworpen. In de rijimpressie die deze week in Boerderij staat, is te lezen dat fabrikant JCB dezelfde transmissie in de nieuwe Fastrac legt.

Op internet zwerven al langer zwartwit-foto’s van de Fendt-trekker. Leuk voor de liefhebber. Na wat zoeken heb ik een kleurenfoto gevonden. Keurig netjes op de site van de Agritechnica. Daar is de foto (klik op de foto voor een vergroting) verstopt tussen de noviteiten die op de komende Agritechnica in Hannover genomineerd zijn voor de Gouden medaille.

Opvallend dat een fabrikant, die volgende week de officiële persintroductie houdt van deze nieuwe trekker, foto’s doorgeeft aan de DLG (die de Agritechnica mede-organiseert) die de beelden vervolgens op internet zet. Zo wordt het voor de schrijvende pers heel makkelijk gemaakt. Volgende week meer. Dan weten we alle details. Ook van die nieuwe Fendt boerentrekker met een eenvoudige CVT.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.