Partner
100.000+ artikelen uit voorraad leverbaar AlgemeenPartner

Overzicht van alle producten, altijd open en uw persoonlijke prijs; het gemak van online bestellen bij Wildkamp

Techniek staat nooit op zichzelf. Met deze visie willen wij u inspireren en adviseren over het gebruik en de toepassingen van onze ruim 100.000 artikelen.

Voor elke klus hebben we toegang tot een (online) netwerk, met een schat aan informatie, voorbeelden en mogelijkheden. Iedereen kan het werk afmaken met Wildkamp, omdat we techniek in dienst stellen van mensen. Dat doen we door een uitgekiend assortiment te koppelen aan praktische ervaring en persoonlijk advies. Wat uw vraag ook is, wij staan graag voor u klaar. Dit doen we niet alleen in een van onze 45 vestigingen, ook online helpen we u graag verder.

Bestellen via de webshop

Het complete Wildkamp assortiment vindt u in onze webshop www.wildkamp.nl terug. Bent u dus op zoek naar dat ene artikel? In onze webshop kunt u het terug vinden. Daarnaast biedt online bestellen ook een aantal voordelen. Zo hoeft u geen rekening te houden met de tijden waarop vestigingen geopend zijn, hierdoor staat u dus niet voor een ‘dichte deur’. Online kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen plaatsen. Daarnaast kunt u bestellingen die voor 20.00 uur besteld zijn de volgende werkdag afhalen bij één van onze vestigingen of laten bezorgen op uw boerderij.

Bestellen waar en wanneer het u uit komt

Bestellen waar en wanneer het u uit komt

Hulp bij online bestellen

Wilt u graag online producten bestellen, maar heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag met een passende oplossing. Zo kunt u via de website op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur gebruik maken van een Live Chat via onze website. Stel uw vraag direct aan één van onze specialisten. Maakt u liever gebruik van WhatsApp? U kunt ons ook bereiken door middel van een appje. Spreekt u liever iemand van de klantenservice via de telefoon? Wij zitten op werkdagen vanaf 07.30 tot 18.00 uur telefonisch voor u klaar. Tot slot kunt u ook contact opnemen door middel van een e-mail. U ontvangt dan binnen één werkdag een antwoord van ons.

Onze medewerkers helpen u graag bij vragen over online bestellen

Onze medewerkers helpen u graag bij vragen over online bestellen

Uw persoonlijke prijs met extra kortingen

Het voordeel van online bestellen is dat u online, wanneer u ingelogd bent, direct uw persoonlijke prijs voor ieder artikel ziet. Bedrijven in de agrarische sector ontvangen bij ons extra korting op vrijwel het gehele assortiment. Grote hoeveelheden nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

100.000+ artikelen uit voorraad leverbaar

100.000+ artikelen uit voorraad leverbaar

Bezorgen of afhalen

Wanneer u uw bestelling online plaatst zijn er meerdere mogelijkheden betreft het laten bezorgen van uw bestelling. Uiteraard is het mogelijk uw bestelling bij u op de boerderij te laten bezorgen. Wanneer u uw bestelling voor 20.00 uur online plaatst wordt deze de volgende dag nog op locatie bezorgd. Heeft u voor 20.00 uur een bestelling geplaatst, maar heeft u het de volgende ochtend ook al nodig? Via nachtlevering kunnen we uw bestelling laten bezorgen bij een vestiging naar keuze. Vanaf 7.00 uur ’s morgens en op zaterdag vanaf 8.30 uur kunt u uw bestelling op de door u gewenste Wildkamp vestiging afhalen. Buiten openingstijden uw bestelling afhalen op een vestiging? Dat behoort ook tot de mogelijkheden, hierdoor bent u niet meer gebonden aan de openingstijden.

Bestellingen worden volgende werkdag geleverd

Bestellingen worden volgende werkdag geleverd

Bestellingen worden bijna altijd gratis bezorgd. Alleen voor bestellingen met een lage netto orderwaarde berekenen wij een tegemoetkoming in de verzendkosten.

Betaalmogelijkheden

Wanneer u een online bestelling heeft geplaatst kunt u via verschillende opties afrekenen. Zo kunt u gebruik maken van iDeal, PayPal, creditcard of is er de mogelijkheid te pinnen bij de chauffeur. Steeds meer klanten ontvangen hun facturen graag digitaal, uiteraard werken wij hier graag aan mee. Wanneer u uw bestelling online plaatst kunt u uw factuur makkelijk digitaal ontvangen.

Kortom; online vindt u het complete assortiment, zijn de deuren altijd open, kiest u zelf hoe het artikel wordt geleverd, ontvangt u hulp en informatie wanneer nodig en ziet u direct uw persoonlijke prijs met korting.

Wilt u alle mogelijkheden omtrent online bestellen eens met ons bespreken? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of kijk op www.wildkamp.nl voor meer informatie.

Beheer
WP Admin