Partner
Foto: Hof Hoorneman Bankiers AlgemeenPartner

Vermogen opbouwen voor uzelf of uw kinderen?

De spaarrente is bijna nul en de overheid trekt zich steeds verder terug. Het zélf opbouwen van een eigen ‘pot met geld’ voor uw pensioen of de studie van uw kinderen wordt steeds belangrijker. Maar hoe doet u dat?

U bent al druk genoeg met uw eigen bedrijf. Waarschijnlijk ontbreekt het u aan tijd of zin om ook nog eens zelf aan de opbouw van uw vermogen te werken, terwijl het wel verstandig is om daar zo vroeg mogelijk mee te beginnen.

Als u wilt beleggen, maar dat liever niet zelf doet, is het een goede keuze om het beheer over uw portefeuille uit handen te geven aan mensen die van beleggen hun vak hebben gemaakt. Hof Hoorneman Bankiers is zo’n gespecialiseerde partij. Hof Hoorneman is een onafhankelijke Nederlandse bank die zich uitsluitend bezighoudt met vermogensbeheer en -opbouw.

Professionele belegging via Vermogensopbouw Rekening

Sinds 1989 is de bank gevestigd in Gouda en heeft ruim € 2 miljard onder beheer voor particulieren, instellingen en ondernemers, waaronder veel in de agrarische sector. Vanaf een bedrag van € 5.000 *) wordt uw vermogen professioneel belegd via een Vermogensopbouw Rekening, volgens een risicoprofiel dat het beste bij u past.
*) Voor minderjarige kinderen is de minimum inleg € 2.000

Vermogen opbouwen voor uzelf of uw kinderen?


Hof Hoorneman belegt uw vermogen volledig zelf. De analisten onderzoeken continu wat de beste beleggingen zijn. Zo kan u door deze bank worden uitgelegd waarom uw portefeuille zo is samengesteld. In tegenstelling tot de meeste andere banken die het geld van hun klanten niet meer zelf beleggen, maar dat uitbesteden aan andere, vaak buitenlandse, fondsbeheerders.

Passende oplossing

Mede door deze ambachtelijke aanpak verwelkomt deze bank steeds meer nieuwe klanten. Iedereen is welkom en alle klanten biedt Hof Hoorneman een bij hen passende oplossing, zodat zij zich met een gerust hart op hun eigen bezigheden kunnen focussen.

Wilt u meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend het gratis kennismakingsboekje aan. Daarin wordt de beleggingsstijl uitgelegd, is informatie over behaalde rendementen te vinden en leest u meer over úw mogelijkheden op het gebied van private of online banking bij Hof Hoorneman Bankiers.

Hof Hoorneman Bankiers

➤   www.hofhoorneman.nl
✉   Oosthaven 52, Gouda
☎   0182-597777

Nog een kleine kanttekening: gaat u beleggen of laat u een bank dat voor u doen, doe dit dan uitsluitend met geld dat u voorlopig niet nodig hebt. Zorg ervoor dat u naast uw belegging(en) altijd voldoende buffer hebt voor grotere uitgaven.

Beheer
WP Admin