Home

Partner

Een volledige uitrusting tegen minimumprijs

Sinds zijn oprichting heeft Joskin hetzelfde credo bewaard: efficiënt voldoen aan de behoeften van de landbouwers.

Het is in dit opzicht dat de groep blijft investeren in de uitbreiding, optimalisering en rationalisering van zijn 5 productievestigingen alsook in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën.

In 2018 heeft Joskin een uniek productieproces gelanceerd: de serieproductie. Uit deze productieketting is een nieuwe actie ontstaan: de Advantage-series met als motto ‘een volledige uitrusting tegen minimumprijs’.

Een volledige uitrusting

Een grote hoeveelheid van hetzelfde materieel produceren heeft talrijke voordelen: de mogelijkheid om aantrekkelijke prijzen te onderhandelen voor de grondstoffen, maar ook om de productiekrachten efficiënter te rentabiliseren. Het doel van de Joskin-groep is om de kans te geven aan alle gebruikers, die soms benadeeld zijn omwille de prijs en ingewikkeldheid van sommige machines, efficiënte werktuigen te kunnen kopen.

De serieproductie maakt het zo mogelijk om de machines met extra werktuigen uit te rusten, alsook met talrijke opties, zonder weerslag op de eindprijs. Het is bijvoorbeeld het geval van de Trans-SPACE kipwagen met een industriële kippomp, van de Trans-KTP 27/65 met zijn Hydro-Pendul of van de Scariflex van 9,6 m met een pneumatische zaaimachine van 300 l.

Een tank voor de Nederlandse markt

De WPM11013V-01 Advantage is een mengmesttank van 10 700 l met een hefinrichting en elektrohydraulisch beheer om verschillende modellen bemesters te kunnen aankoppelen. Deze Modulo2 tank, met een geïntegreerd chassis, behoudt een laag eigen gewicht en is uitgerust met hoge en brede banden, 800/60R32 Flotation Trac Vredestein 185 D, een geveerde dissel en een JUROP PN 106 vacuümpomp. Kortom een complete uitvoering die veel interesse op de Nederlandse markt moet vinden.

Modulo2
Modulo2

Een stalmeststrooier voor de Nederlandse markt

De stalmeststrooier Tornado3 ADTO5513V/1-01, met een inhoud van ± 14 m³ en 13 t, heeft een smalle bak en grote wielen naast de bak (650/75R32 (Mitas). Verder is deze Tornado3 ook uitgerust met verticale walsen en een guillotine deur en een Ferti Control 300 voor de bediening.

De Tornado3 is duidelijk het model voor de intensieve werken, maar evengoed voor nauwkeurig strooiwerk en veel capaciteit.

Tornado3.
Tornado3.

Een catalogus in constante ontwikkeling

Sinds de lancering hebben enkele andere modellen van tanks, bemesters, haakarmsystemen, stalmeststrooiers, kipwagens, Drakkar en beluchters de Advantage-catalogus uitgebreid (te raadplegen op onze website). Bovendien wil de Joskin-groep dat het nieuwe tijdperk ons het mogelijk maakt om u regelmatige, aanvullende en exclusieve commerciële aanbiedingen te kunnen aanbieden.

Daarom zal het Advantage gamma door het jaar blijven evolueren. Het is echter niet de bedoeling om een continue en vaste productiestroom voor de hele catalogus te hebben. Onze machines worden eerst geselecteerd en uitgerust om aan al de behoeften te beantwoorden, van de meeste gangbare tot de meeste specifieke, naargelang de gebieden in de wereld.

Met zijn nieuwe seriën wilt de Joskin-groep de kans geven aan alle landbouwers om zeer efficiënte werktuigen te kunnen aanschaffen. Kortom, één enkele motto voor deze Advantage-actie: ‘een volledige uitrusting tegen minimumprijs!’