Home

Nieuws 5 reacties

Dierenactivisten bezetten ZLTO-gebouw

Dierenactivisten van de actiegroep Animal Rebellion hebben vanmorgen 21 september het kantoor van de ZLTO in Den Bosch bezet.

De demonstranten wilden een gesprek met voorzitter Wim Bens. Eerder wilden zij niet vertrekken, gaven zij aan.

De activisten werden naar buiten afgevoerd toen zij geen gehoor gaven aan de oproep van de politie om het gebouw te verlaten. Rond 13.00 uur was de demonstratie afgelopen. De politie kan niets zeggen wat er met de opgepakte activisten gaat gebeuren. Eerst worden zij verhoord.

Afgelopen vrijdag voerde de groep ook al actie bij het provinciehuis in Den Bosch. Toen klommen twee activisten op het dak van het gebouw. Een hoogwerker haalde ze eraf en de activisten zijn aangehouden.

Laatste reacties

 • Gebageit

  Oppakken die zooi, afvoeren en vastzetten, en daarna een paar maanden hard laten werken zodat ze een beetje weten hoe de echte wereld werkt.

 • peter uut het veen

  wat ik niet begrijp.....als ze zelf op het dak klimmen laat ze dan daar lekker zitten en ga naar huis

 • farmerbn

  Vind ik ook peter. Lekker laten zitten op het dak en hopen dat het slecht weer wordt. Die klojo’s in het zlto- gebouw ook gewoon daar laten. Alle deuren op slot draaien en een paar weken laten zitten. Bij de nederlandse rechtstaat lopen ze morgen weer ergens anders te kutten. Het zijn stumpers die je voor een klein beetje geld kunt inhuren om te demonstreren. Weten nergens iets van maar je moet wat als je niet wilt werken.

 • Vhouder

  zet ze maar aan het werk zijn ze zo verdwenen

 • Alco

  Als ze zich vastketenen op verbindingspunten of iets dergelijks moet je wat.
  Maar hier: Gewoon geen aandacht aan schenken.
  Maar dat is hun dus wel weer gelukt.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.