Home

Nieuws 5 reacties

Alles over het boerenprotest

Volg hier alle ontwikkelingen rondom het boerenprotest van vrijdag 3 juli.

Ga op de liveblog staan en scroll naar beneden voor meer berichten.

Al het nieuws, achtergronden en interviews over de boerenprotesten vind je in dit dossier.

Laatste reacties

 • farmerbn

  Eerst beweren dat minderen voor het milieu en natuurgebieden was maar het is voor de bouw gebleken. De politiek hebben de boeten tientallen jaren belogen.

 • agratax(1)

  Dhr. de Groot (D66) doet aangifte wegens bedreiging en zegt dat dit soort uitlatingen niet kunnen. Hier kan ik het met hem eens zijn, maar toen de Varkensbedrijven werden bezet door actievoerende groenten eters en boeren en slachters werden belaagd en bedreigt door Animal "lovers" heb hem niet gehoord en heeft hij de boeren niet geholpen om deze actievoeders de mond te snoeren of de PvdD te recht te wijzen toen ze in de Tweede Kamer luid en duidelijk de actievoerders onder steunden. Als dit de mentaliteit van onze afgevaardigden is, die voor ons de regering moeten controleren, dan is dit land Diep gezonken.

 • Drikus Dekker

  Het gaat om de gezondheid van de dieren Ja dat denk ik ook huizen bouwen en Boertje weg pesten komt eerst denk ik !!! Minder eiwit zegt onze boeren dochter dat brengt mee minder melk ,uier ontsteking en een koe die zich niet goed voelt .maar ach wat maakt het uit kun je toch 75.000 huizen bouwen: en wie gaat daar in woonen onze uit elkaar getrokken kinder groep uit Hoenderloo??? Of de asielzoekers die het pand nu over nemen ...minister de Jonge was effe vergeten dat er geen opvang is voor de bewooners van de Hoenderloo groep !!! Gewoon te ziek voor woorden.Het volgende is dat meneer DeGroot D66 niet moet huilen dit soort dingen krijg je als je in de politiek zit dus wees een kerel en ga er gewoon mee om.oh ja AGRATAX(1) dit land was al diep gezonken dus dat kan niet meer..Als je als regering je leger inzet om je zelf te beschermen BEN JE ERG LAAG BEZIG!! Waar het op neer komt dat het een zeer trieste week is en word en zekers voor onze Boeren heb er geen woorden voor dus laat het hier bij voor dat ik verkeerde uit spraken doen..

 • j.h.vonk@home.nl

  Aan alle BOEREN van Nederland.
  Volg theorie opleiding van wegen verkeer wet.
  Onderzoek de [on]mogelijkheden actie voeren.
  Met paarden kracht , werktuig, platte kar, schaft keet.

 • J.G.M. RIJPKEMA

  alternatief is de helevoedselvoorziening voor een bepaalde tijd stop zetten door alles niet meer te leveren maar gratis te verstekken aan arme landen in afrika de in luxe van overvloed voorziene nederlander moet maar honger krijgen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.