Home

Nieuws 3 reacties

LTO-leden krijgen enquête over nieuwe voorzitter

LTO vindt de mening van de leden belangrijk bij het opstellen van de uiteindelijke profielschets.

Leden van LTO krijgen deze week de mogelijkheid om aan de organisatie te laten weten wat hun wensen voor een nieuwe voorzitter zijn. De enquête wordt nog deze week verspreid onder de leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB.

Profielschets

Via de enquête wordt bevraagd welke kennis en ervaring, competenties en karaktereigenschappen wat hen betreft belangrijk zijn. LTO vindt de mening van de leden belangrijk bij het opstellen van de uiteindelijke profielschets.

LTO hoopt in november nieuwe voorzitter te presenteren

LTO Nederland is begonnen met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Marc Calon stapt half mei per direct op, omdat hij te weinig draagvlak onder de achterban genoot. In november hoopt LTO Nederland een nieuwe voorzitter te kunnen presenteren. Tot die tijd nemen de voorzitters van de regionale LTO’s en directeur Hans Van den Heuvel de taken van de landelijke voorzitter waar.

Laatste reacties

 • Vhouder

  de nieuwe voorzitter van lto hoeft maar aan een belangrijk punt te voldoen hij moet Jeroen van Maanen heten

 • melkveehouder .

  @VHouder; Elbert Dijkgraaf lijkt me uitermate geschikt voor die functie. Voor ‘algeheel draagvlak’ zou LTO de enquete naar álle leden van álle sectoren moeten sturen. En vervolgens de uitkomsten uitsplitsen naar LTO en niet-LTO leden. Stel dat de uitkomsten ‘matchen’, dan is dat een goed vertrekpunt.

 • Sjefo

  Met Jan Cees Vogelaar leg je in ieder geval wel “gewicht” in de schaal, het is jammer dat Jan Cees op andere plekken ook prima tot zijn recht komt.
  Een bevlogen man, toch over nadenken !!

Of registreer je om te kunnen reageren.