Home

Nieuws 7 reacties

Stalbezetters Boxtel overwegen nieuwe actie

De groep dierenactivisten die een vorig jaar in Boxtel een varkensstal bezetten, willen dit nog een keer doen. Dat schrijft de groep op Facebook.

Woensdag 13 mei is het een jaar geleden dat 125 activisten inbraken in de stal van varkenshouder Jeroen van Sleeuwen. De activisten kijken op deze dag terug en constateren dat ze die dag niet hebben bereikt wat ze willen. In het Engels vervolgt de organisatie over hun plannen in de toekomst: “We hebben daarvan veel geleerd, er zijn veel dingen die we anders hadden gedaan. We zullen het nogmaals doen, ditmaal met andere en verbeterde strategie en tactiek”.

Nog geen locatie of termijn

Er wordt verder niet gesproken over een plaats of termijn dat een volgende actie eventueel plaats zou kunnen vinden. De activisten sluiten af met: “We stoppen niet, we zullen niet terugdeinzen. We zijn nog maar net begonnen, dit is pas het begin van het einde voor de veehouderij. We zijn al ver gekomen en zullen niet omdraaien”.

Laatste reacties

 • agratax(1)

  Leg de waakhonden met voldoende eetlust maar vast klaar als commissie van ontvangst.

 • Renate

  Wie onbevoegd binnenhuppelt, wordt d'r uitgeknuppeld!

 • dekker1980

  Laat ze maar komen. we zullen ze leren om van andermans spullen af te blijven.

 • jehanvankroaks

  . De activisten sluiten af met: “We stoppen niet, we zullen niet terugdeinzen. We zijn nog maar net begonnen, dit is pas het begin van het einde voor de veehouderij.

  Wie met dit soort radicale teksten boerderijen wil gaan bezetten kan zeker op massaal boerenverzet rekenen..........

 • agratax(1)

  @Renate. Knuppelen mag niet en daar wordt je voor bestraft. Valt onder hoofdstuk "Eigen Rechter spelen. Waakhonden of heemhonden zijn niet verboden en als ze bijten omdat er onbekenden op het erf komen ondanks waarschuwingsborden, Jammer dan eigen schuld dikke bult.

 • torrarica

  hier is FDF toch voor opgericht.Scherp blijven en meteen in aktie komen.

 • Jan M Gen

  allemaal een mondkapje voor en dan alle autos om kieperen

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.