Home

Nieuws 8 reacties

Politie deelt beelden autoduwers Boxtel

De politie in Oost-Brabant deelt herkenbaar beeldmateriaal van mannen die een auto omduwen, genomen tijdens de tegendemonstratie van de stalbezetting in Boxtel.

De mannen hebben zich de afgelopen twee weken niet gemeld, ondanks de eerdere oproep van de handhavers. Daarom zijn op de nieuwe beelden wel gezichten te herkennen. De politie heeft van de acht mannen op de beelden een signalement gedeeld. De politie vraagt mensen die iemand herkennen, om dat te melden.

Incident tijdens Boxtelse stalbezetting

De politie deelt een screenshot van een video waar een groep van acht mannen een zilvergrijze Mitsubishi Outlander oppakt en in de greppel duwt. Het incident speelde zich tussen 20.00 uur en 21.30 uur af tijdens de Boxtelse stalbezetting, op 13 mei 2019. De auto is van een van de activisten die bij de stalbezetting betrokken was.

Laatste reacties

 • Vhouder

  goed dat ze de beelden delen van deze mannen is makkelijker om er een lintje voor aan te vragen volgend jaar dit zijn helden

 • porky power

  Zo is het met Nederland gesteld tegenwoordig de criminele indringers krijgen geen straf maar degenen die het voor de boeren opnemen. Moeten wel aangepakt worden wat zíjn we diep gezakken in Nederland waar we een minister hebben die niet voor maar tegen landbouw is ik hoop dat niemand deze jongens herkend en net wat veehouder zegt ze verdienen een lintje

 • kleine boer

  wat een land.... de mannen horen inderdaad een lintje te krijgen.

 • jan4072

  Moordenaars lopen vrij rond omdat justitie op slot zit met corona. Maar om een paar mensen oppakken die een auto in de greppel duwen kan wel?????? En dan vinden ze het raar dat er geen respekt is.

 • EL

  Koningklijke onderscheiding hebben ze zeker verdiend!
  Hoop dat de jongens er geen rugklachten aan over gehouden hebben!

 • peetersdejongh1

  waar was de eigenaar van de benoemde auto op dat moment, juist ja, illegaal in andermans bedrijfsgebouw, bezig met illegale activiteiten, is deze man al opgepakt en daarvoor veroordeeld? Nu een uitgelezen kans om hem op te pakken en te veroordelen!

 • ENDE902

  @peetersdejongh
  Ik houd het erop dat een jonge dame de auto van pa had geleend, onder het mom dat ze voor "het goede doel" op pad ging.

 • farmerbn

  Toen de vrouw van een juwelier een boef doodschoot tijdens een overval zei Rutte dat dat het risico van de boef is. De vrouw ging vrij uit. Dat een auto omgekiept wordt van een foute activist moet ook het eigen risico van een foute activist zijn. Boeren ook vrij uit.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.