Home

Nieuws 5 reacties

Politie zoekt mannen die auto omgooiden bij stalbezetting

Politie Oost-Brabant is op zoek naar een groep mannen die vorig jaar tijdens de stalbezetting in Boxtel een auto in de greppel gooiden.

De politie deelt een screenshot van een video waar een groep van acht mannen een zilvergrijze Mitsubishi Outlander oppakt en in de greppel duwt. De gezichten van de betrokkenen zijn onherkenbaar gemaakt, net als het kenteken. De politie zegt dat de acht mannen zich binnen twee weken moeten melden bij de politie, anders zet de dienst de beelden met herkenbare gezichten online.

Auto van activist tijdens stalbezetting

Het incident speelde zich tussen 20.00 uur en 21.30 uur af tijdens de Boxtelse stalbezetting, op 13 mei 2019. De auto is van een van de activisten die bij de stalbezetting betrokken was.

De beelden van de auto in de greppel en de tegendemonstratie van boeren is al eerder op social media gedeeld. Daarop is te zien dat de auto een Belgisch kenteken heeft en zijn de mannen herkenbaar in beeld.

Laatste reacties

 • kleine boer

  En boeren waren opzoek naar politie destijds om de stal leeg te halen.....

 • gjh

  Kan de politie niet wat nuttigs gaan doen. Er is werk zat dacht ik inplaats van deze flauwekul. Als je politie nodig heb komen ze niet of drie weken later als het veilig is.

 • agratax(1)

  Dat eigen rechter spelen niet mag weet ik, maar onrechtmatig andermans erf betreden en de gebouwen binnen dringen is bij wet verboden. Dit uren laten voortbestaan omdat onze wetgever liever met "boefjes" / "demonstranten" praat dan ingrijpt is niet mijn stijl. Maar om nu de tot het bot getergde boeren of sympathisanten te vragen zich te melden om hun staf op te halen en anders "De Schandpaal", is voor mij als rechtgeaard democraat en liberaal een deur te ver.

 • Alco

  Is de schade bij de boer al betaald?
  Daarbij de schade en boete op huisvredebreuk?
  Of heeft dat de postcode loterij dat betaald?

 • ????

  Schande dat ze hier nog achter aan durven gaan. Wie is er nou Begonnen? Dat deze Criminelen de auto om hebben liggen is een Puur vervolg van hun eigen Criminele gedrag LAAT DE POLITIE DAT SCORUM AFTUIGEN . Als er wat van komt
  schade gewoon met elkaar betalen!!!!!!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.