Home

Nieuws 3 reacties

RMV in Gorinchem en Hardenberg in afgeslankte vorm

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem en Hardenberg gaan door. Beide in fysieke, maar afgeslankte vorm.

RMV Gorinchem wordt tevens een hybride evenement, waarbij de beurs ook online te bezoeken is. De beurzen worden gehouden op 2 in plaats van 3 dagen. Op 28 en 29 oktober in Hardenberg en op 25 en 26 november in Gorinchem.

Kennisprogramma online volgen

RMV Gorinchem zal live uitgezonden worden vanaf de beurs, waarbij het kennisprogramma online te volgen is. “Vanwege het veranderende sentiment onder onze exposanten was het onmogelijk om de beurs in zijn oorspronkelijke vorm door te laten gaan. Toch willen we de sector in deze uitdagende tijden een belangrijk contactmoment tussen exposant en bezoeker bieden. Daarom introduceren we met een iets aangepaste naam en concept: RMV Limited Edition”, aldus Lucas van’t Hof namens RMV.

Omdat de locaties van de beurzen door de lokale autoriteiten worden gezien als een doorstroomlocatie, kunnen de activiteiten volgens de coronarichtlijnen doorgaan.

Maximaal 50 exposanten

Op beide beurzen staan maximaal 50 exposanten en ook het aantal bezoekers wordt beperkt naar het aantal vierkante meters beursvloer. Bezoekers moeten zich vooraf online registreren voor een bepaalde dag en bepaald tijdslot.

Laatste reacties

  • drikhend

    De ondergang van de veel gehouden beurzen is door deze moeilijke tijden waarschijnlijk ingezet . Beurzen worden al vrij vaak gehouden . Is eigenlijk met de VIV begonnen waar de meeste boeren naar toe gingen . toen Den Bosch begon was dit de beurs voor het zuiden . En dus standhouders gingen meer naar den Den Bosch en net als de boeren niet meer naar de VIV . Maar toen kwam HAL met zijn vol service beurzen die op meerde locaties in het land worden gehouden . Hal is Inmiddels overgenomen . En elk jaar worden de beurzen gehouden wat een behoorlijke kosten post is voor bedrijven die er staan . Maar de gedachte heerste dat als de concurrent er staat moet ik er ook staan . Er zijn al bedrijven afgehaakt . En mijn gedachte is dat dit er in de toekomst nog meer gaan doen . Elk jaar berg kosten gaan maken in een krimpende markt weegt voor velen niet meer op tegen de meerwaarde die een beurs nog bied . De duurdere beurs in Den Bosch had geen gebrek aan bezoekers maar was uiteindelijk te duur . Toen Hal begon namen veel bedrijven afscheid van deze beurs . En ik speur na de bezoeken van de laatste beurzen dat er ook weer meer naar de kosten baten werd gekeken . Daarom zou dit concept wat nu in het leven is geroepen wel eens de doodsteek van de beurzen kunnen zijn . Want als zij die er niet staan hun omzet kunnen blijven draaien zonder beurs is de beslissing snel genomen.

  • boertej1971

    als je thuis blijft mis je ook ECHT niets in Gorinchem, is ieder jaar precies hetzelfde en als ik die mensen nodig heb bel ik ze wel op...en de boerenkool en hutspot is thuis ook lekkerder 🤣🤣🤣

  • magele

    Na de veemarkten draaien ze nu de landbouwbeurzen de nek om.Het virus gebruiken ze om alles kapot te maken

Of registreer je om te kunnen reageren.