Home

Nieuws 4 reacties

Inmiddels 1.500 deelnemers verwacht bij protestactie

Inmiddels zijn zo’n 1.500 mensen bereid om op 1 oktober deel te nemen aan de protestactie in Den Haag. Onder de naam Agractie worden boeren gemobiliseerd. De organisatie denkt ook dat er 1.000 trekkers beschikbaar zullen zijn.

Achter de schermen werkt de organisatie aan een statement en draaiboek. “We zijn geen rouwdouwers, er hoeft die dag geen verkeersbord te sneuvelen om je punt duidelijk te maken. Om dat alles te organiseren, hebben we tijd nodig”, vertelt Arjen Schuiling, akkerbouwer en zegsman van de actie. Ook wordt hen gevraagd om bedrijven en werknemers om hen heen, dus toeleveranciers, loonwerkers, mechanisatiebedrijven te vragen de actie te steunen.

De ‘opstartproblemen’ tussen initiatiefnemers Van den Oever en Kemp zijn ook bijgelegd, bevestigen beide mannen. De organisatie bestaat momenteel uit acht personen die de komende weken zo goed als fulltime bezig zullen zijn om de actie tot een succes te maken.

Laatste reacties

 • koestal

  1000 trekkers is niet niks,dat wordt voor velen vroeg op staan.Maar daar draaien we de hand niet voor om.

 • koestal

  Eerst het fosfaatbeleid ,nu het stikstofbeleid,wat komt hier na ?

 • koestal

  Tjeerd de Groot heeft de zaak flink op geruid.Dat wordt hem niet in dank afgenomen.

 • koestal

  Veel meer.

Of registreer je om te kunnen reageren.