Home

Nieuws 1 reactie

Dierenactivisten plannen tegendemonstratie op 1 oktober

Een groep dierenactivisten plant een tegendemonstratie op 1 oktober, de dag dat ook duizenden boeren naar Den Haag komen.

De dierenactivisten zijn van plan om vanaf 12 uur op de Grote Markt in Den Haag een ‘Save-square’ een vierkant met mensen, te vormen. Ook zullen ze beelden van wat in hun ogen ‘de waarheid achter de vee-industrie’ is, tonen.

Geen confrontatie

De activisten willen expliciet niet de confrontatie met de boeren opzoeken, en kiezen daarom voor de binnenstad met als doelgroep het daar winkelend publiek. “Wij vegan-activisten laten enkel en alleen de waarheid zien over de standaardpraktijken in de vlees/zuivel/ei/visindustrie. De standaardpraktijken leiden tot verschrikkelijk veel dierenleed”, schrijft de organisatie bij de aankondiging van de demonstratie.

Eén reactie

  • veldzicht

    Durven de dieractivisten niet bij de boeren te komen,?ze hoeven niet bang te zijn hoor ze bijten echt niet en dat ze geen dierlijke producten maakt ze ook niets uit als maar met hun vingers van andermans spullen en dieren afblijven en geen leugens verkopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.