Home

Nieuws 2 reactieslaatste update:13 dec 2019

Van den Oever ziet kort geding met vertrouwen tegemoet

Mark van den Oever, voorzitter van Farmers Defence Force, ziet het kort geding tegen het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) met vertrouwen tegemoet. “We staan in ons volste recht om te demonstreren”, denkt hij.

De dagvaarding heeft Farmers Defence Force nog niet ontvangen. Van den Oever verwacht aankomende dinsdag naar de rechtbank te moeten. “Morgen moet ik inspreken in Den Bosch bij de provincie en maandag hebben we overleg met het Landbouw Collectief en de minister”, legt hij uit. Farmers Defence Force heeft voor de zaak advocaat Eric van der Goot van advocatenkantoor Rotshuizen Geense in Leeuwarden in de arm genomen.

Bezoek aan CBL

Van den Oever is verder druk bezig met het organiseren van de actie op 18 december. Waar die precies plaats gaan vinden, wil hij nog altijd niet vertellen. “Maar het kantoor van CBL staat nu wel hoger op de nominatie om met een bezoekje te vereren”, aldus de actievoorman.

Laatste reacties

  • Zuperboer

    In hoeverre bestaat er juridisch gezien een contractuele relatie tussen CBL en FDF. Ik heb het idee dat CBL enorm blaast maar ook wel weet dat zolang er geen priveterrein wordt betreden CBL gewoon 1 van de 17 miljoen nederlanders is en al helemaal geen bijzondere rechten heeft op de openbare weg. Ook zij vallen gewoon onder het privaatrecht, tòch?

  • Dirk,

    CBL aast op de gunst van de consument , gezien het interview op het Journaal , het wordt dus zorgvuldig afwegingen maken voor ons als boeren op de 18 de , ik heb vertrouwen in de top van FDF, tot nu toe zijn ze goed bezig , diepe buiging daarvoor ......

Of registreer je om te kunnen reageren.