ANP-55527712_web

Boerenprotest

Lees in dit dossier al het nieuws, achtergronden en interviews rondom het boerenprotest.

Terug naar dossier
Home

Nieuws

Rij mee met Boerderij-vlogger Marleen tijdens boerenactie

Boerderij-redacteur Marleen Purmer rijdt mee op de trekker met melkveehouder Mark Kesteloo. Volg haar belevenissen onderweg tijdens het boerenprotest. Bekijk Marleens vlogs.

Vlog 5: “Een geslaagde actie, maar de sfeer tijdens het #boerenprotest vandaag was wel minder, vergeleken met de demonstratie op 1 oktober”, aldus Boerderij-redacteur Marleen Purmer. Dit is haar laatste vlog over het protest van vandaag.

Vlog 4: Het duurde even, maar Boerderij-redacteur Marleen Purmer is op het Malieveld in Den Haag. Ze reed na de bijeenkomst in De Bilt met de trekker naar Den Haag. Voor de camera ook melkveehouder Maarten Spaander. Hij kwam niet met de trekker, maar met het openbaar vervoer.

Vlog 3: Vanuit De Bilt is Boerderij-redacteur Marleen Purmer vertrokken richting Den Haag. Trekkerchauffeur Mark Kesteloo vertelt over hoe hij de toespraken heeft ervaren in de buurt van het RIVM-gebouw.

Vlog 2: Boerderij-redacteur Marleen arriveert in Bilthoven na een rit van zo’n 3 uur met de trekker. Ze is nu op weg naar het terrein van honkbalvereniging HSV Centrals, waar toespraken worden gehouden door onder anderen de directeur van het RIVM. Een aantal boeren heeft woensdagochtend met de auto toch geprobeerd naar het gebouw van het RIVM in Bilthoven te gaan. De boeren zijn teruggestuurd. Dat is zonder problemen verlopen, meldt een politiewoordvoerder.

Vlog 1: Boerderij-redacteur Marleen zit op de trekker bij melkveehouder Mark Kesteloo. Ze rijden vanaf Scharwoude richting Bilthoven.

Volg Marleens belevenissen onderweg en alles over het boerenprotest via www.boerderij.nl/live.

Of registreer je om te kunnen reageren.