Home

Nieuws 4 reactieslaatste update:20 sep 2018

Mogelijk geen krant in de bus, maar wel op Boerderij.nl

Als gevolg van een landelijke 24-uursstaking door werknemers van PostNL op donderdag 20 september wordt de postbezorging ontregeld.

Door de staking zal in grote delen van het land donderdag geen post worden bezorgd. Boerderij Vandaag wordt hierdoor mogelijk een dag later ontvangen. De krant is wel te bekijken op de website en de gratis Boerderij-app, verkrijgbaar in de App Store of Google Play.

De uitgever

Laatste reacties

 • PieterXT

  Deze week helemaal geen Boerderij ontvangen nog.... Ligt dat aan Post.nl of aan jullie verzending? `Postcodegebied 2977

 • koestal

  Dan maar digitaal.

 • Beheerder.Boerderij
  Redactie

  @PieterXT: vervelend! Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan kijken we met PostNL hoe we de bezorging kunnen verbeteren <>

 • PieterXT

  Vanmorgen al door klantenservice gebeld en nazending volgt. Wat een service! Daarom ook maar gebruik gemaakt om abo (na opzegging) weer te verlengen. Goede deal gemaakt, en dat mag ook wel als je 50 jaar abonnee bent!! (generatie op generatie, dat dan weer wel). Ik stelde voor om voor ieder jaar dat we abonnee zijn een procent korting te geven, maar dat was iets te veel gevraagd. Maar voor niet veel minder jaren een mooie korting. Dank!

Of registreer je om te kunnen reageren.