Home

Nieuws 2 reacties

Bezorging Boerderij (Vandaag) mogelijk later

In verband met flexibeler werktijden van PostNL kunnen Boerderij Vandaag en weekblad Boerderij mogelijk later worden bezorgd.

Postbezorgers krijgen wegens de hitte meer vrijheid om te bepalen wanneer ze op pad gaan. Ze mogen ook in de avond werken als er temperaturen boven de 30 graden worden verwacht. Het personeel krijgt tot middernacht om de post te bezorgen.

De uitgever

Bekijk Boerderij Vandaag en weekblad Boerderij ook digitaal

Redactie Boerderij

Laatste reacties

  • veldzicht

    Ik heb vorige week helemaal geen Boerderij gezien.misschien vakantie?

  • Beheerder.Boerderij
    Redactie

    'Beste veldzicht, ook in de zomerperiode verschijnen Boerderij magazine en Boerderij Vandaag op de gebruikelijke dagen. We hanteren geen zomerrooster. Heeft u vragen over de bezorging, neem dan contact op met onze klantenservice: tel.: (0314) 35 83 58 of e-mail: klantenservice@reedbusiness.com.'

Of registreer je om te kunnen reageren.