Home

Nieuws 1 reactielaatste update:7 mrt 2018

Innovatie Award LIV voor Zuiver Voer van AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei heeft de LIV Innovatie Award gewonnen voor de unieke bewerking van elke grondstof voor Zuiver Voer.

Het unieke in Zuiver Voer zit in het gebruik van zuivere grondstoffen die elk een specifieke bewerking krijgen, waardoor de voederwaarde gegarandeerd blijft. In traditioneel geproduceerd veevoer worden alle grondstoffen tegelijk gemalen met een hamermolen en vervolgens door een pers verder verkleind.

De fijnheid die hierdoor ontstaat, is niet voor iedere grondstof en diergroep wenselijk. Uit nutritioneel oogpunt is een fijne vermaling voor de ene grondstof beter dan voor de andere. Door de individuele behandeling van grondstoffen is het mogelijk de grondstoffen op te delen in verschillende fracties en zo voor verschillende diercategorieën het beste component te gebruiken. De deeltjes van diverse grondstoffen worden weer gecombineerd tot één kern, waardoor ze beter toepasbaar zijn. Deze techniek om de structuurwaarde te verbeteren wordt met name toegepast in pluimveemeel.

Foto

  • De medewerkers van AgruniekRijnvallei zijn blij met de toekenning van de Innovatie Award LIV Venray 2018. Hoofd verkoopondersteuning, Theo Mijnen, nam de award en de bloemen in ontvangst. “We zijn trots dat we de Innovatie award gewonnen hebben. Het is een mooie kroon op de inspanningen van alle medewerkers”, aldus Mijnen. - Foto: Mignon Bosch

    De medewerkers van AgruniekRijnvallei zijn blij met de toekenning van de Innovatie Award LIV Venray 2018. Hoofd verkoopondersteuning, Theo Mijnen, nam de award en de bloemen in ontvangst. “We zijn trots dat we de Innovatie award gewonnen hebben. Het is een mooie kroon op de inspanningen van alle medewerkers”, aldus Mijnen. - Foto: Mignon Bosch

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.