Home

Nieuws 1 reactie

Gelderland biedt 1.000 hectare pachtgrond aan

Vanaf 1 februari biedt de provincie Gelderland 1.000 hectare pachtgrond aan.

De objecten zullen gefaseerd worden aangeboden. De eerste fase van ongeveer 650 hectare sluit op 15 februari. Voor het derde jaar op rij maakt Gelderland gebruik van het online platform pachtgrond.nu. Hierop kunnen geïnteresseerden per object informatie vinden zoals een omschrijving, bijzonderheden, een kaart en de gebruiksvoorwaarden.

Afstandscriterium

Het bod dat gedaan wordt, moet per object worden uitgebracht, voor de gehele pachtperiode. De objecten die deze fase worden uitgegeven, worden allemaal aangeboden voor een jaar of korter. Tevens geldt voor alle objecten een afstandscriterium van 10 kilometer.

Check de grond- en pachtprijzen, actuele koopaktes en andere agrarische transacties op boerderij.nl/landbouwgrond

Eén reactie

  • koestal

    afstandscriterium is een goede voorwaarde

Of registreer je om te kunnen reageren.