Home

Nieuws 3 reacties

Poolse overname Agrifirm goedgekeurd

De Poolse mededingingsautoriteit heeft zijn fiat gegeven voor de overname door Agrifirm van het Poolse mengvoederbedrijf Bacutil.

De definitieve overeenkomsten zijn ondertekend, meldt Agrifirm. 30 juni kondigde het bedrijf de overname in Oost-Polen al aan, die toegang moet geven tot de pluimveemarkt in de regio.

Met de overname krijgt Agrifirm vijf productielocaties in handen. Hiermee heeft het bedrijf nationale dekking in alle belangrijke Poolse landbouwgebieden en krijgt het naar eigen zeggen de top 3 in de Poolse landbouwsector in het vizier.

Familiebedrijf

Bacutil richt zich vooral op de pluimveesector. De fabriek op de hoofdlocatie heeft een capaciteit van 100.00 ton voer per jaar. Het van oorsprong familiebedrijf heeft 50 medewerkers.

Laatste reacties

  • new kids

    Nee, daar zijn we blij mee. Sjonge jonge, gaan ze daar weer kennis rondzaaien. Het is me wat zo'n club. Wees er trots op collega's die er klant zijn. Je graaft je eigen graf door ze jouw omzet te gunnen. Afstraffen door elders je voer te betrekken is de oplossing lijkt me.

  • new kids

    Ik hoor u al zeggen: Als wij het niet doen, doet een ander het wel.

  • alco1

    Als er in die landen iets over te nemen is, moet je uitkijken.

Of registreer je om te kunnen reageren.