Home

Nieuws 10 reacties

Wat vindt u van de Gecombineerde opgave?

Boerderij wil graag uw mening weten over het invullen van de Gecombineerde opgave 2017.

Vul de vragenlijst alleen in als u de Gecombineerde opgave hebt ingediend. Het invullen van de enquête (anoniem) duurt maximaal vijf minuten. De resultaten publiceert Boerderij zo snel mogelijk.

Vooringevulde gegevens

Dit jaar zijn ruim 65.000 relaties van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) verzocht om de Gecombineerde opgave in te vullen.

In de ‘meitelling’ van dit jaar werden minder vragen gesteld dan in 2016 en bij meer vragen gebruik gemaakt van vooringevulde gegevens. De opgave moest uiterlijk 15 mei 2017 zijn ingediend, daarna begon de zogenoemde kortingsperiode die loopt tot en met 9 juni.

Laatste reacties

 • albertjanbakker

  wat niet aan de orde komt is mijn problemen voor het perceel wat ik voor aardappelteelt verhuur,overdracht van betalingsrechten,voor een dag geloof ik,is zo gecompliceerd dat ik iemand van Delphy daarbij inschakelen moet.a.j.bakker

 • Professor P

  De enquete gaat alleen over het invullen van de gecombineerde opgave, maar niet over het nut en de inhoud. Dat gaat namelijk nergens over. Moet een timmerman ook zulke onzin vragen invullen elk jaar? Bijna alle gegevens zouden ze uit de boekhouding en belasting aangifte kunnen halen en grond via de grondkamer en het kadaster. Gecombineerde opgave helemaal afschaffen dus.

 • JPX Hendriks

  Ik kan volgende opmerking niet kwijt.
  Ik had al vroeg de gecombineerde opgave ingediend, netjes de voorgestelde perceelsgrenzen automatisch bijgewerkt ( uw perceelsgrens valt niet samen met de topografische grens). Daarna meerdere meldingen gehad dat ik dit opnieuw moest bijwerken, dat komt zeer raar over.

 • agro1

  aangeven, dat er geen vee aanwezig is en toch een hoop geklier over beesten en stront.....

 • Attie

  Jaarlijks een uurtje bij boekhouder, het kost wat maar je hebt ook wat !

 • Jeroen1982

  Elk jaar mis ik weer een halve hectare, steeds moet ik er meer afknippen.
  Moet je eens proberen bij de belastingdienst.

 • koestal

  veel te ingewikkeld,het wordt steeds erger

 • Meralco

  De kaart intekenen is nodeloos ingewikkeld. Vooral een perceel in eenperceel is een grote ergernis. De foutmeldingen vliegen je om de oren. Veel van die fouten kunnen de medewerkers niet verklaren. 'Ja meneer we krijgen veel van dat soort onverklaarbare foutmeldingen' Het tekenprogramma deugt eenvoudigweg niet.

 • A4

  Jpx Hendriks dat had ik ook vroeg opgave gedaan, later melding van percelen buiten peceelsgrens, terwijl bij opgave alles goed was.

 • boer drenth

  Heel wat percelen worden elk jaar een beetje kleiner. hoe het kan ,ik weet het niet. En vragen bij rvo hoe dat kan , zij weten het ook niet. We wachten af , met de handen in de lucht . Want overgeleverd aan zijn we allang.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.