Home

Nieuws 3 reacties

ForFarmers koopt voor miljoenen aandelen

Veevoerconcern ForFarmers heeft in van 8 tot en met 12 mei 2017 368.060 aandelen ingekocht.

De aandelen zijn ingekocht met een gemiddelde prijs van € 8,81 per aandeel, waardoor het totaalbedrag uitkomt op € 3,2 miljoen. Inclusief eerdere inkopen heeft ForFarmers nu voor € 5,2 miljoen ‘eigen’ aandelen ingekocht.

De inkopen zijn onderdeel van een inkoopprogramma dat is aangekondigd op 2 mei. De aandeelhoudersvergadering ging hier op 26 april al mee akkoord. Het programma moet de balans van ForFarmers efficiënter maken en aandelen opleveren voor het werknemersparticipatieplan. In totaal wil ForFarmers over een periode van 18 maanden voor een bedrag tussen € 40 miljoen en € 60 miljoen aandelen inkopen.

Bekijk het verloop van de aandelenkoers van ForFarmers via Boerderij Op Maat

Laatste reacties

  • farmer135

    dit geld had anders allemaal aan de leden uitbetaald kunnen worden, daar komt het tenslotte uiteindelijk vandaan.

  • Zuperboer

    FF is een geweldige cashmachine. Eerst miljoenen ledengeld uitgekeerd, vervolgens voerparticipaties en nu alle leden aandelen voor NIKS. Wie kan mij uitleggen waarom andere coop's/leveranciers zulke onderpresteerders blijken te zijn? Daar zit ik dan met m'n Agrifirm, De Heus of AR en jaarlijks 600 Euri's winstuitkering op de rc.

  • jfvanbruchem1

    lijkt mooi, maar voor 7euro vorig jaar in de markt zetten en nu voor 9 terug kopen , wat schiet dat op?

Of registreer je om te kunnen reageren.