Home

Nieuws 4 reacties

13% Gecombineerde opgaven nog niet binnen

13% van de Gecombineerde opgaven moest op 15 mei nog ingediend worden.

Op de laatste dag dat boeren hun Gecombineerde opgave in kunnen dienen waren ’s morgens bijna 57.000 opgaven ingediend. Dat is 87% van het totale aantal relaties die een opgave in moeten dienen. Op 12 mei stond de teller nog op 48.500 ingeleverde opgaven.

Kortingsperiode

15 mei is de laatste dag om de Gecombineerde opgave in te dienen. Daarna begint de kortingsperiode, die loopt tot en met 9 juni 2017. Op de laatste indieningsdag maandag 15 mei is het klantcontactcentrum van RVO open tot 22.00 uur.

Info over de Gecombineerde opgave staat op www.rvo.nl/gecombineerde-opgave en de opgave zelf staat op: www.mijn.rvo.nl/gecombineerde-opgave

Laatste reacties

 • JKr

  Het invullen is alles behalve gebruiksvriendelijk. Moet je eens een perceel intekenen met bomen, na 3 keer neem je genoegen met minder oppervlakte. Wat een techneuten daar bij RVO, logica is ver te zoeken.

 • prive1

  Het werkt ieder jaar steeds beter , we kunnen ook eens wat positiever zijn .

 • fietskip

  gewoon niet invullen!

 • aardappelboer

  Het wordt wel steeds beter echter ben ik het met JKr eens, ook ik vul al jaren achtereen een nieuwe streep omdat de sloot een paar jaar terug gedempt is echter zet RVO het steeds weer terug. Ook een hoeveelheid vragen voor een akkerbouwer hoeveel vee hij heeft?? Dat vind ik nou ook onzin maar je moet die vragen wel doorlopen. Ook de oppervlakte verschilt nogal eens per jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.