Home

Nieuws

Vijf topbedrijven strijden om titel

De vakjury van de verkiezing Agrarisch Ondernemer 2017 nomineert vijf bedrijven. Een van deze topbedrijven gaat met de titel naar huis.

De genomineerde ondernemers voor de verkiezing van de Agrarisch Ondernemer 2017 zijn bekend. Onder leiding van LTO-voorzitter Marc Calon selecteerde de vakjury uit tien kandidaten vijf genomineerde bedrijven.

Boeren en tuinders van de toekomst

Calon heeft veel waardering voor deze bedrijven. “Ik heb met deze ondernemers gepraat, hun bedrijven gezien, de jaarcijfers bekeken. Hier word ik nou blij van. En trots! Dit zijn echt boeren en tuinders van de toekomst.”

De juryvoorzitter denkt dat de genomineerde bedrijven allemaal toekomstbestendig zijn. “Bij ondernemerschapsverkiezingen in andere sectoren komt het soms voor dat een winnaar twee jaar later failliet is. Dat zie ik hier niet gebeuren. Onder meer omdat dit allemaal familiebedrijven zijn. Die kunnen wel een stootje hebben. Het zijn allemaal taaie, sterke bedrijven.”

Op willekeurige volgorde stellen we de 5 genomineerden aan u voor. Ga met uw muis over de nummers voor meer informatie.

Geheim tot 30 maart

Calon en zijn collega-juryleden kiezen uit de vijf genomineerden een winaar. De uitslag blijft geheim tot 30 maart, het moment dat de winnaar van de 22e editie van Agrarisch Ondernemer van het Jaar wordt bekendgemaakt.

De vijf genomineerde bedrijven voor de titel Agrarisch Ondernemer 2017 strijden ook om de Publieksprijs. U kunt uw favoriet kiezen. Stemmen kan tot en met 29 maart 2017 op www.agrarischondernemer.nl/stemmen. De ondernemer met de meeste stemmen wint.

Of registreer je om te kunnen reageren.