Home

Nieuws

Ondanks onduidelijkheid toch Landbouw Vakbeurs Assen

De Landbouw Vakbeurs Assen gaat, ondanks eerdere problemen met de locatie, gewoon door.

In de zomer van dit jaar maakte de eigenaar van de TT Hall bekend dat de exploitant van de hal vanaf maart 2016 geen huur meer betaalde aan de eigenaar. De exploitant van de hal bestreed deze beschuldiging.

Fedecom

De rechter bepaalde dat de eigenaar de hal mocht ontruimen. Hiervoor werd echter de hal al overgedragen aan de eigenaar. Door de rechterlijke uitspraak ontstond er onduidelijkheid over de uitvoering van de achtste editie van de beurs. Fedecom, brancheorganisatie voor mechanisatiebedrijven, heeft het initiatief genomen om de beurs die plaatsvindt van 28 november tot en met 1 december mogelijk te maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.