Home

Nieuws 3 reacties

Landbouwminister komt er wel

Verwarring over het ministerschap voor landbouw. Drie weken geleden meldde Boerderij op basis van Haagse bronnen dat de landbouwminister er komt. Woensdagochtend schreef het AD dat er geen minister op landbouw zou komen, zich baserend op ‘ingewijden’.

Dit artikel is geüpdatet op 11 oktober 2017, om 15:58

De ‘ingewijden’ van het AD zijn echter verkeerd geïnterpreteerd of verkeerd begrepen. De landbouwminister komt er wel.

Drie weken geleden meldden twee Haagse bronnen aan Boerderij dat er een minister van landbouw zou komen. Drie weken geleden zei een bron binnen de onderhandelende partijen letterlijk: “De minister van landbouw gaat er wel komen.” Dat wordt nu bevestigd door een derde bron in de nabijheid van de onderhandelaars.

Laatste reacties

 • j.h.vonk@home.nl

  Liegen, Bedriegen en iedereen voor de GEK houden.
  Dat is POLITIEK.

 • Bolder01

  Veel beloven en weinig geven Doet een gek En een boer in vreugde leven ... ZOLANG als s.g.p. niet meedoet komt het voor de boeren niet goed Die bobo's die er nu zitten (komen) zitten er niet voor onze belangen .
  al jaren wen er maar aan

 • Klaasvaak

  <>

  Dit is nieuws van 15 minuten geleden.... Wel de televaag. Maar goed!

Of registreer je om te kunnen reageren.