Home

Nieuws

Fusie Vee&Logistiek Nederland, Veepro en Exportnet

Vee&Logistiek Nederland, Veepro Holland en Exportnet zijn per 1 januari gefuseerd.

De organisaties werkten al nauw samen op het gebied van de export van fokvee. “Beide organisaties beschikken over de expertise op het gebied van de export van fokvee, zegt Geert Benedictus, voorzitter van Veepro Holland. "De bundeling van krachten maakt de belangenbehartiging richting de leden beter en efficiënter, en zorgt voor een sterkere organisatie. Daarom zijn we blij dat de leden van beide organisaties unaniem ingestemd hebben met de samenwerking."

Nieuwe sectorcommissie

De fusie heeft tot gevolg dat Vee&Logistiek Nederland een nieuwe sectorcommissie krijgt: Veepro Holland. Henk Bleker blijft voorzitter van Vee&Logistiek Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.