Home

Nieuws

Topman Leding van Westfleisch de laan uit

Westfleisch-topman Leding de laan uit wegens onenigheid over koers.

Slachterijconcern Westfleisch en de pas begin dit jaar aangetreden directietopman Christian Leding gaan uit elkaar. Volgens een uitgegeven mededeling van de Duitse slachterij bestond er onenigheid over de operationele en strategische koers die het bedrijf moet varen.

Voormalig directietopman Christian Leding.<br /><em>Foto: Westfleisch </em>
Voormalig directietopman Christian Leding.
Foto: Westfleisch

Opvolger

Leding legt per direct zijn functie neer. Als opvolger benoemt het bestuur Johannes Steinhof. Hij was tot dusver de zakelijk leider van dochterbedrijf WestfalenLand Fleischwaren. Steinhof gaat het Duitse bedrijf leiden in samenwerking met directielid Carsten Struck.

Westfleisch is de op twee na grootste varkensslachter in Duitsland, na Tönnies en Vion Deutschland.

Of registreer je om te kunnen reageren.